Despre noi

Euro Quip International – distribuitor de scule si echipamente pentru service-uri auto

S.C. EURO QUIP INTERNATIONAL S.R.L. este unul dintre cei mai importanti distribuitori de scule si echipamente pentru service-uri auto din Romania. Este o societate cu capital integral privat, aparuta pe piata romaneasca din anul 1998. Intr-un timp foarte scurt, Euro Quip a incheiat contracte cu un numar impresionant de firme de prima mana pe piata romaneasca.

euroquip_site_

Prioritatea numarul unu a firmei noastre este satisfacerea tuturor solicitarilor clientilor nostri si livrarea unor echipamente performante, care sunt produse de firme de renume din intreaga lume: RotarySealey, VLT,Usag, Usi, Millibar, Blackhawk, Ravaglioli, Werther, Prevost, Spin, Aerservice, Intermotive, Brain Bee, Apac, Deca, Hörn, Dexion, etc. In cazul multor firme dintre cele enumerate mai sus suntem reprezentantul exclusiv pe piata romaneasca. Impreuna cu acesti producatori, recunoscuti ca lideri in domeniul echipamentelor auto, formam o echipa de profesionisti, care face apel la experienta sa pentru a le oferi clientilor solutii integrale pentru dotarea completa si functionarea eficienta a unui service auto adaptat cerintelor unei piete in continua si rapida schimbare.

In decurs de numai 15 ani, Euro Quip a reusit sa distribuie echipamente unui numar impresionant de firme romanesti (ex.: retele de sevice-uri auto pentru marci ca Volkswagen, Peugeot, Porsche, Audi, Mercedes, BMW, Ford, Skoda, Citroen, Fiat, Toyota, Renault, Hyundai, etc., precum si numeroase institutii publice), aria sa de desfasurare a activitatii de comercializare reusind sa acopere intregul teritoriu al tarii datorita distribuitorilor amplasati in punctele centrale de legatura (EURO QUIP INTERNATIONAL – Bucuresti , EURO QUIP TRADING din Targu Mures, EURO QUIP TECH din Oradea, VANEMA PART din Ploiesti, BRIANNA TOUR din Piatra Neamt) si de asemenea datorita propriilor reprezentanti de vanzari.

Euro Quip ofera o gama foarte bogata de scule si echipamente auto, avand posibilitatea de a dota complet orice service. Printre acestea se numara: scule de mana si echipamente usoare, elevatoare si cricuri de canal, standuri de franare, suspensii si deviatie laterala, detectoare de jocuri in articulatii, echipamente de diagnoza, aparate de verificat si reglat directia, echipamente de echilibrat si jantat/dejantat roti, echipamente pentru verificarea si reincarcarea instalatiei de climatizare, echipamente de redresat caroserii, cabine de vopsit si zone pentru pregatirea vopsitoriei, compresoare, echipamente pentru sudarea in mediu protector sau in puncte, generatoare de curent, echipamente destinate verificarii si testarii injectoarelor, echipamente de exhaustare, instalatii profesionale de aer comprimat, instalatii pentru distributia uleiului proaspat, pompe de transvazare, recuperatoare de ulei uzat, sisteme de rafturi metalice pentru depozite si ateliere auto, etc.

In acelasi timp asiguram suportul tehnic si logistic necesar operarii si intretinerii produselor distribuite, precum si montarea echipamentelor, scolarizarea personalului ce le utilizeaza si interventia tehnica in cazul producerii unor defectiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.