Furnizori

Furnizori de echipamente profesionale pentru dotarea service-urilor auto.

AERSERVICE

aerserviceAerservice si-a inceput activitatea in anul 1980 folosind experienta in domeniul sistemelor de aer cu aplicatii civile si industriale. In doar cativa ani, Aerservice a devenit un jucator de elita in Italia si in tarile UE, dezvoltandu-si o puternica retea de distributie si vanzare.Pentru a-si deservi piata, Aerservice si-a creat doua divizii: una de componente si cealalta de echipamente.Ambele divizii au echipe tehnice si comerciale formate din experti.

***

ALTESCO

  furnizori-13-altescoAltus-Escon-Company B.V. (Altesco), localizata in Hoofddorp, Olanda, este un producator independent olandez de echipamente de diagnosticare si testare a automobilelor. Experienta de 10 ani in industria echipamentelor auto s-a transformat in intr-o companie specializata in echipamente de testare a suspensiilor, la inceputul anilor ’90. Mai tarziu Altesco si-a extins ramurile spre echipamente mult mai complexe pentru autoturisme si camioane. In 1996, Analogic Engineering a captat Escon International, care era specializata in fabricarea detectoarelor de jocuri in articulatii. De atunci si pana in present compania s-a numit Altus-Escon-Company B.V. (Altesco).

***

APAC

furnizori-14-apacCompania Apac este specializata in proiectarea si fabricarea echipamentelor auto pentru service-uri auto, ateliere de lucru si specialistilor in schimbul rotilor, pentru a oferi servicii si munca de calitate. Departamentul Apac Lubrificanti este specializat de multi ani in productia echipamentelor pentru ateliere. Gama de produse include sisteme de livrat ulei si exhaustare, pompe de gresat.

***

BLACKHAWK 

blackhawk1Filozofia Blackhawk este bazata pe o superioritate tehnica. Ofera performanta si eficienta pentru a creste eficienta atelierelor auto, prin optimizarea spatiului liber, in functie de tipul reparatie, si in acelasi timp maximizand profitabilitatea intr-un mod cum nici o alta compania din breasla poate sa o faca. Blackhawk, prin resursele tehnice vaste si experienta ca o companie globala, a ramas la rascrucea industriei de reparatii automobile, furnizand in continuu solutii inovatoare prin intermediul tehnologiei de reparare.

***

BLITZ

blitzCompania Blitz a fost fondata in Schwenningen am Neckar de catre Matthas Schneider in 1872 ca fiind un atelier de reparatii pentru aparate de precizie. Oricum, dezvoltarea industriei motoarelor a condos la cresterea cererii pentru unelte pentru repararea vehiculelor.

In urma acestui fenomen, Blitz a inceput sa produca cricuri pentru vehicule, pompe electrice de aer si compresoare de aer.

***

BRAIN BEE

Brain BeeBrainBee a fosf fondata in 2001 prin fuziunea a doua companii care lucreaza in sectorul automotiv, BrainBee srl si Globalpro srl, formand compania Capital Consulting.

Actuala companie Brain Bee s.p.A este asadar o companie care poate lauda cu o experienta indelungata in proitectarea si fabricarea unlete electronice pentru diagnosticarea motoarele autovehiculelor si motocicletelor.

***

DECAWELD

decaDeca este unul dintre leaderii din domeniul echipamentelor de sudat si s-a lansat pe piata de profil in urma cu 30 de ani obtinand un mare succes. Produsele au fost concepute pentru a satisface solicitarile cele mai diverse de sudura profesionala sau mentenanta.

Printre produsele comercializate se pot aminti: aparate de sudura in mediu protector, aparate de sudura cu argon, roboti de pornire, aparate de tras tabla. Deca ofera echipamentele potrivite pentru a obtine mereu rezultatele cele mai bune in munca.

***

MILLIBAR 

milbarCompania Millibar SRL, specializata in fabricarea si vanzarea cabinelor de vopsit prin pulverizare a devenit intr-un timp relative scurt o realitate internationala in acest sector, extinzandu-si treptat campul de activitate in pietele internationale.

***

PREVOST

PrevosCompania Prevost s-a infiintat in 1978 si de atunci ofera o gama de produse esentiale pentru retelele de aer comprimat si sistemele de circulare a fluidelor. Pentru a satisface toate cerintele clientilor, Prevost isi extinde permanent tehnicile si sistemele de distribuire a fluidelor: aer comprimat, aer conditionat, apa, gaze, ulei.

***

RAVAGLIOLI

RAVRavaglioli SpA este una din marile companii de success ale lumii in cadrul industriei de fabricare a echipamentelor pentru ateliere auto.

Ravaglioli, lider de piata europeana in fabricarea elevatoarelor si printre marii producatori de echipamente pentru efectuarea testelor.

Infiintata in 1958 ca o companie producatoare de echipamente pentru ateliere auto, Ravaglioli este intr-o continua dezvoltare de atunci.

 

***

ROTARY LIFT

rotaryIn urma cu 75 ani, Rotary s-a nascut ca fiind o companie specializata in productia de elevatoare ajungand in ziua de azi un leader international. In afara de sediul central situat in Madison, Indiana (SUA) si de centrul European de Control situate in Braunlingen (Germania), numeroase sedii situate in toata lumea lucreaza pentru a satisface cerintele si nevoile clientilor.

Cu o retea unica, Rotary Lift are oportunitatea de a analiza si a recunoaste tendintele pietei inca de la un stadiu incepator, aplicand apoi cunostintele in domeniu si astfel creand standarde globale. Multi dintre producatorii cunoscuti in toata lumea imbratiseaza tehnologia si produsele Rotary.

***

SEALEY

sealeyCompania Sealey a fost infiintata in 1979 de catre John Sealey incepand prin importul din Danamarca a unei game de elevatoare si echipamente de ridicat. Tinand cont de radacinile companiei, comapania Sealey are pe piata peste 5000 linii de produse si peste 250 de anagajati. Sediul firmei este situat in Bury St edmunds, iar depozitul companiei este cel mai mare din acest domeniu, avand o retea de distribuire rapida.

***

SPIN

furnizori-26-spinSpin a luat fiinta in 1978 si s-a impus pe piata italiana apoi pe cea mondiala datorita produselor de calitate care nu lasa loc improvizatiilor. Instrumentele si masinile trebuie sa raspunda aplicatiilor profesionale. Spin este o companie dinamica si tanara care acorda atentie deosebita ergonomiei si designului. Gama de produse SPIN numara categorii diverse precum: statii AC, testere pentru diagnosticare motoare, kit-uri de spalare, instrumente de masura, bancuri de proba.

***

TECALEMIT

furnizori-27-tecalemitProgramul Deutsche Tecalemit include o gama larga de aplicatii si sisteme, in special echipamente pentru distributia si evacuarea lubrifiantilor , pentru utilizare in garaje, service-uri auto si industrie. Istoria originii companiei se dateaza din 1910, anul infiintarii companiei Metall Windelsbeiche; in 1931 Deutsche Tecalemit GmbH a fost adaugata ca o companie de distribuire sunt marca internationala tecalemit. In anul 2000, Tecalemit a fost preluata de compania HORN GmbH & Co. KG.

***

USAG

usagUsag este prezenta in Italia din anul 1926 si s-a dezvoltat foarte rapid pe piata uneltelor de mana.Gratie solidei pozitii ocupate de-a lungul anilor,

USAG a jucat un rol deosebit in cadrul globalizarii industriei, pastrandu-si propria identitate ca brand si ca autonomie operationala.

La USAG puteti gasi toate categoriile de unelte de mana , incepand cu cele simple destinate neprofesionistilor pana la cele profesionale.

***

USI ITALIA

furnizori-28-usi-italiaUsi Italia este sinomim cu specializare in fabricarea cabinelor de vopsit si inovatiilor: o companie care se poate mandri cu o structura moderna de fabricare si comercializare, puterea de productie – un model de tehnologie, fiind o prezenta importanta pe marile piete internationale.

***

VAN LEEUWEN TEST SYSTEMS B.V. – OLANDA 

– Lider european specializat in domeniul echipamentelor de furnizori-34-sigla-VLT-1testare a sistemelor de rulare la vehicule  Van Leeuwen Test Systems B.V. – Olanda, pe scurt cunoscut ca VLT, detine un record de peste 54 de ani vechime pe piata si este astazi cel mai cunoscut producator din domeniu la nivel european si una dintre putinele companii ce aprovizioneaza “State of the Art Vehicle Testing Equipment” cu standuri de frana.In Romania acesta este prezent inca din anul 1994 in dotarea tuturor reprezentantelor Registrului Auto Roman cu echipamente de testare a jocurilor in articulatii, standuri de verificare a sistemelor de franare, analizoare de gaze de esapament, opacimetre, etc.

***

WERTHER INTERNATIONAL

  wertherWerther International este o companie dinamica care activeaza de mai mult de 30 de ani in domeniul echipamentelor de service si a compresoarelor de aer. Werther International are diverse divizii, fiecare specializata pe linii de produse astfel: echipamente pentru service, compresoare aer. Printre produsele pe care le comercializeza Werther, de amintit sunt: masini de jantat-dejantat, masini de echilibrat roti, elevatoare pentru turisme si motociclete, prese, compresoare de aer. Werther International activeaza in multiple state din Europa si SUA si numara aproximativ 150 de tari distribuitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.