Atelier ITP

Pentru a testa buna functionare a autovehiculelor, Euro Quip va pune la dispozitie echipamente ITP (Inspectie Tehnica Periodica) de inalta calitate: echipamente si accesorii de testare, verificare, diagnosticare si reglare. 

Atelier ITP: Elevatoare doua coloane 

Furnizor: ROTARY LIFT

categorii-34-elevatoare-doua-coloane

Elevatoarele electrohidraulice Rotary cu 2 coloane din seria SPO pot fi rezultatul perfect pentru o aplicatie corecta. Trei capacitati de incarcare diferite pot fi combinate cu pana la 4 inaltimi diferite ale coloanelor. Posibilitatea alegerii din trei versiuni pentru controlul acestora (o versiune manuala si doua electronice). 

***

Atelier ITP: Standuri pentru verificarea si reglarea sistemului de franare 
Furnizor: VLT

Standurile VLT pentru verificarea si reglarea sistemului de franare pentru masini si camioane au stabilit astazi standarde pentru operatorii profesionisti si standarde pentru testele effectuate de operatorii profesionisti si de catre centrele de testare. Aceste standuri intrunesc echipamente de ultima generatie in conformitate cu regulile de siguranta aplicate si legile existente in diferite tari ale globului cu privire la testele periodice ale autovehiculelor. Standardele de calitate reprezinta produsele VLT si sunt o garantie a durabilitatii si in acelasi timp sunt o garantie a investitiei realizate.

categorii-37-Standuri-de-reglare

***

Atelier ITP: Analizor de gaze 
Furnizor: BRAIN BEE

Analizor de gaze (CO, CO2, HC, O2 si optional NOX) avand posibilitatea analizei RPM, a temparaturii in °C si a receptiei radio. Dimnesiunea mica si alimentarea cu 12V permite folosirea lui ca o unealta portabila oricand este nevoie.

analizor-gaze

***

Atelier ITP: Opacimetru 
Furnizor: BRAIN BEE 

Opacimetru

Modul opacimetrului poate fi conectat la orice port serial al computerului. Dimnesiunea mica si alimentarea cu 12V permite folosirea lui ca o unealta portabila oricand este nevoie. Caracteristici tehnice: opacitate: 0-99,9%; opacitate 0-9,99m-1, RPM 300-9990rpm, temperatura uleiului 20-150°C, temperatura camerei 20-400°C.

***

Atelier ITP: Elevatoare 
Furnizor: RAVAGLIOLI

Sistemele de ridicat Ravaglioli, electromecanice sau electronice create in concordanata cu o structura precisa, raspund celor mai recente cerinte de pe piata. Au fost create si fabricate pentru a oferi siguranta maxima in mediul de lucru si o durabilitatea indelungata, si pentru a reduce la minim operatiile de intretinere. 

***

Atelier ITP: Elevatoare patru coloane 
Furnizor: ROTARY LIFT 

Elevatoarele electrohidraulice Rotary cu 2 coloane din seria SPO pot fi rezultatul perfect pentru o aplicatie corecta. Trei capacitati de incarcare diferite pot fi combinate cu pana la 4 inaltimi diferite ale coloanelor. Posibilitatea alegerii din trei versiuni pentru controlul acestora (o versiune manuala si doua electronice). 

***

Atelier ITP: Elevatoare mobile 
Furnizor: BLITZ 

Flexibilitatea si mobilitatea sunt amandoua gasite in elevatoarele hidraulice Blitz. Astfel se creaza un spatu mobil aditional de lucru si astfel spatiile libere pot fi folosite atat in atelierele auto cat si in late spatii exterioare. Toate elevatoarele Blit\z au sistemul de protectie impotriva ruginii. Elevatoarele pot avea o capacitate de ridicare de la 4 la 30 tone.

***

Atelier ITP: Detector de jocuri in articulatii 
Furnizor: ALTESCO 

Detectorul de jocuri in articulatii a fost creat pentru verificari rapide si eficiente ale componentelor sistemului de directie si suspensii. Fara ajutorul unui alt technician , ajuta tehnicianul sa detecteze rapid jocul si uzura ghidajelor rotii autoturimelor si a camioanelor mai usoare. O masina adesea prezinta uzura si rupturi la articulatii, bucse, fixari, pivoti, etc. Majoritatea componentelor uzate si stricate pot fi identificare inainte de a prezenta problema in sine.

***

Atelier ITP: Accesorii si echipamente pentru linii de aer comprimat 
Furnizor: PREVOST

Produsele Prevost furnizeaza solutii eficiente pentru distribuirea fluidelor, conexiuni si procesare. Performanata este garantata de: certificate si inspectii de calitate, stricta conformitate cu standardele internationale, testele severe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.